Echte kerstmarkt in Bakkeveen – update

Geachte Bakkeveners!

[update 2 september]
Inmiddels zijn er al flink wat kraampjes verhuurd voor de kerstmarkt. Aangezien er slechts beperkte ruimte is, adviseren wij u om snel een kraampje te reserveren! Inmiddels zijn de kosten ook bekend voor het huren van een plekje, dit zal €25,- bedragen (inclusief kraampje van 4 meter). Ook belangrijk om te vermelden: de kerstmarkt zal plaatsvinden op het terrein van de Plaza Hut (voorheen Jodel Lowina).

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij:

  • Het opbouwen/afbreken van de kraampjes
  • Het meedenken over decoratie

Het originele bericht

Terwijl de kerstman nog aan het genieten is van zijn welverdiende zomervakantie en de kerstklokjes nog lang geen ‘klingelingeling’ zeggen, wil ik u thans op de hoogte stellen van een gebeurtenis die in ons dorp zal gaan plaatsvinden in aanloop naar het Kerstfeest. Op 11 december 2010 zal in Bakkeveen een kerstmarkt plaatsvinden.

Het is de bedoeling dat deze kerstmarkt iets grootschaliger opgezet gaat worden dan andere kerstmarkten die in Bakkeveen en omstreken hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren. Om deze reden is de voorbereiding al in volle gang gezet!

Naast het feit dat u een paar aardige kerstinkopen kunt doen op deze markt, zal u tevens getrakteerd worden op een onovertroffen kerstsfeer die onderstreept zal worden door kerstdecoratie, muziek en een feestelijk kerstfeest na afloop!

Om deze markt en kerstsfeer daadwerkelijk onovertroffen te maken kunnen we uw hulp gebruiken! In de volgende gevallen zouden we het erg op prijs stellen als u contact met ons opnam:

  • Mocht u iets willen verkopen op de markt, kunt u een kraampje huren! Het is wel de bedoeling dat u producten verkoopt die gerelateerd zijn aan het kerstfeest.
  • We zouden graag een paar acteurs in actie zien! Een paar verklede enthousiastelingen die op het terrein rondbanjeren, werken sfeerverhogend en zijn altijd welkom!
  • Als u nog leuke ideeën heeft over het decoreren van de markt of op een andere manier uw medewerking wilt verlenen, schroom dan niet om ons op de hoogte te stellen!

Mocht u geïnteresseerd zijn, stuur dan een mailtje naar [email protected] of [email protected] !

Groeten,
Joey Witte en Arjan Zijlstra

PS:
Voor het organiseren van een evenement of feest(je) kun je vanaf heden terecht bij JAWZ-events uit Bakkeveen. Lees verder op de eigen website: www.jawzevents.nl

 

Geplaatst in: Kerstmarkt

1 reactie op “Echte kerstmarkt in Bakkeveen – update

  1. Johan zegt:

    Is het niet verstandig voor de vakantiekerstman om nu al vast een grote kerstboom uit te zoeken? Met de harde windvlagen van de laatste paar dagen zijn er vast wel wat naaldbomen omgewaaid in Bakkeveen en omstreken.

Geef een reactie