Concert Brassband Hombeek en De Spijkerpakkenband

Concert Brassband Hombeek en De Spijkerpakkenband

Brassband Hombeek o.l.v. Michel Leveugle komt op uitnodiging van
De Spijkerpakkenband naar Friesland

Op zaterdag 16 oktober 2010 geven brassband Hombeek uit België en regionale brassband De Spijkerpakkenband uit Opsterland e.o. een gezamenlijk concert in Bakkeveen.

Door deelname van De Spijkerpakkenband aan de Vlaamse Open Kampioenschappen in Mechelen in april van dit jaar ontstond het eerste vriendschappelijke contact. Brassband Hombeek is verantwoordelijk voor de organisatie van het kampioenschap (VOBK). En de gemoedelijke maar professionele sfeer, waaronder een uitstekende bandbegeleiding, zorgde voor de uitnodiging om naar Bakkeveen te komen. Het beloofd dan ook een bijzondere avond te worden.

Brassband Hombeek heeft al in veelvoud memorabele concerten kunnen organiseren, met zeer bekende solisten waaronder Roger Webster, Steven Mead, Benny Wiame en Stef Pillaert, laatstgenoemde solist was vorig jaar gast bij De Spijkerpakkenband.

De brassband komt uit in de derde afdeling en maakt gebruik van een eigen muziekatelier, waar de jongere muzikanten kunnen rekenen op een gedegen opleiding. Meer informatie over brassband Hombeek vindt u op www.brassbandhombeek.be .

De Spijkerpakkenband o.l.v. Thijs Oud heeft inmiddels in het buitenland al enige ervaring opgebouwd als het gaat om het ‘spontaan’ ontstaan van nieuwe contacten. Afgelopen juli was de band voor de March en Hymn Tune Contest naar Brighouse in Engeland afgereisd en het succesvolle optreden met solist William Rushworth van de Brighouse & Rastrick Band krijgt mogelijk begin 2011 zijn vervolg in Nederland.

Voor meer informatie: www.spijkerpakkenband.com .

Concertgegevens:
Datum: zaterdag 16 oktober 2010
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: “De Mande” in Bakkeveen
Toegangsprijs: € 7,50
 

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie