Leiding gezocht voor jeugdteams voetbal

Trainers en leiders gezocht voor de jeugdteams van de voetbalvereniging Bakkeveen.

De VV Bakkeveen wil de jeugdleden een goede voetbalopleiding bieden door alle spelers maximale ontwikkelingskansen te geven. Dit houdt onder andere in dat de kwaliteit van de training en de begeleiding bij wedstrijden goed moet zijn.
Ook op het gebied van trainingen wil VV Bakkeveen veranderingen doorvoeren en met ingang van het nieuwe seizoen 2010/2011, hiermee een start maken.
Een van de belangrijkste punten, die we hopen te kunnen invoeren, is dat er per trainingsuur meerdere trainers actief zullen zijn zodat er gezamenlijk meer aandacht kan worden geschonken aan techniektraining, loopscholing, lichaamscoördinatie en individuele ontwikkeling. Voetbalplezier blijft echter voorop staan.

Wij zoeken dan ook enthousiaste trainers en begeleiders voor onze jeugdteams. De trainingstijden behorende bij de teams staan op de voetbalsite van Bakkeveen.
Vooral begeleiding van het elftal D2 heeft een grote prioriteit.

Laat via een mailtje of telefoontje weten, of je ook deel wilt uitmaken van het team van trainers en/of begeleiders. Geef hierbij ook aan welke trainingsuren je eventueel beschikbaar bent.

Willem Siebenga ( [email protected])
 

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie