Vrijwilliger Evert Russchen in Prominentenstraat

Vrijdag 25 juni 2010 werd een tegel met de naam van de vrijwilliger van het jaar 2009, Evert Russchen, geplaatst in de prominentenstraat voor het Mfc Dundelle in Bakkeveen. Voorafgaand hield voorzitterer pl.belang Bakkeveen, Emy Hoogenboom, een toespraak waar de verdiensten van Evert Russchen ter sprake kwamen. Eveert Russchen was jarenlang het boegbeeld van de plaatselijke afdeling van de VVV. Hij was betrokken bij diverse maatschapplelijke projecten, waaronder de realisatie van het WMO steunpunt in Bakkeveen. Daarnaaast maakte hij deel uit van de succesvolle actiegroep tegen de hoogbouwplannen in het centrum van Bakkeveen.

Geplaatst in: Evenementen

2 reacties op “Vrijwilliger Evert Russchen in Prominentenstraat

  1. annie zegt:

    zeer verdiend Evert

  2. rolina slager van bergen zegt:

    leuk artikel en mooie foto van mijn zwager

Geef een reactie