Zondag 30 mei: Schapen aan de kant voor de muziek

MUZIEKPODIUM BAKKEVEEN
in samenwerking met De Schaapskooi

Beste muziekvrienden,

Op zondag 30 mei is de Schaapskooi van It Fryske Gea aan de Jarig van de Wielenwei schaaploos. De schapen hebben plaatsgemaakt voor de Nederlandse performer Ad Vanderveen met zijn band The O’Neils. Het concert vormt het slot van een geweldig seizoen van Muziekpodium Bakkeveen met tal van hoogtepunten. 

Het concert van Ad Vanderveen & The O’Neils wordt een sfeervolle happening in een rustieke omgeving. Een unieke combinatie: scheurende gitaarmuziek in een schuur waar normaal gesproken de schapen vredig genieten van hun welverdiende rust. In de pauze is er uiteraard gezorgd voor de nodige catering, en als het weer ook nog meezit wordt het opnieuw een onvergetelijk slotakkoord van een gedenkwaardig seizoen.

Wil je eerst wat achtergrondinformatie over Ad Vanderveen & The O’Neils, of checken wat voor soort muziek het is, klik dan hier.

Reserveren kan direct door een mail te sturen via deze link, of via onze website www.muziekpodiumbakkeveen.nl (geef even aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen).

Zondag 30 mei: Ad Vanderveen & The O’Neils
Zaal open om 13.00 uur,
Aanvang voorprogramma 14.00 uur
Aanvang hoofdact 15.30 uur
Prijs € 15,00 p.p. Ca. 110 plaatsen, en vol = vol

 

Geplaatst in: Muziekpodium

3 reacties op “Zondag 30 mei: Schapen aan de kant voor de muziek

  1. Johan zegt:

    Hmmm. En wat gebeurt er met de arme schapen van de schaapskooi? Wat mij betreft mag de schaapskudde met de honden die middag hier in Bakkeveen wat gemeentegrasvelden kortmaaien. Dit spaart bovendien de gemeente mooi geld uit. Of worden de wollige dieren allemaal voorzien van oordopjes tegen de hoge gitaardecibels?

  2. patrick zegt:

    Van mij mogen die schapen ook wel eens een keer een paar weken in de Duinen logeren. Bedoeling van heide is toch dat die begraasd wordt en met die paar pony’s die er af en toe lopen schiet het allemaal niet op.

  3. boer Hidma zegt:

    een paar jaar terug heb ik in de schaapskooi mijn verhaal verteld over het drama dat ik mijn vrouw en dochter verloren ben. Ook dreigde mijn Frysk Hinder dood te gaan en een projectontwikkelaar wilde de boerderij voor niks kopen. Dat alles werd gade geslagen door een 300-tal schapen. Van heb hebben wij drie dagen lang geen wanklank gehoord. Sterker nog ze gingen zich gewoon met het verhaal bemoeien. Wat ik hier maar mee wil zeggen is Dat stukje muziek zullen ze ook wel overleven. Denk breed……..probeer eens iets uit………en haal niet steeds de gemeente erbij.(Zie ook de fot’s bij toneelver. Nij Bigjin)

Geef een reactie