Sponsor actie volleybal Poeisz WINNAAR BEKEND

Zaterdag 27 Maart was het onze beurt om zoveel mogelijk munten te verzamelen bij de Poiesz. Vanaf 9 uur stonden de eersten al in de Poiesz om munten te verzamelen we zijn door gegaan tot 16.00 uur dus een mooie dag. Jammer genoeg was het weer niet echt heel erg mooi fris en af en toe regen dus konden we niet buiten  volleyballen. Maar daar en tegen hebben we in de winkel extra ons best gedaan. Dat was aan het eind van de dag ook wel te zien we hebben heel veel munten bij elkaar verzameld. En we kregen van de Poiesz als belonning ook nog 1000 muntjes omdat de actie zeer  goed was verlopen.

 

Verder kregen de klanten tegen inlevering van 5 muntjes een gratis lot waar mee ze een kans maakten om een luchtballon vaart te winnen over Bakkeveen op zondag 6 juni.

 

Het winnende lot nummer is rond 16.00 uur getrokken door medewerker Jacob vervangend assistent bedrijfsleider.  Het winnende lot nummer is

                                               971

De houder van dit lot nummer word verzocht contact op te nemen met mij via email of bellen.

email [email protected] of bellen 541189

De winnaar heeft inmiddels contact met mij op genom,en en het is

Anette oosterhof  Weverswal 17  Bakkeveen

Volleybal feliciteerd haar met haar prijs en hoopt dat ze er van zal genieten

 

Geplaatst in: Volleybal

1 reactie op “Sponsor actie volleybal Poeisz WINNAAR BEKEND

  1. - Romke - zegt:

    Jeen en alle volleyball(st)ers, gefeliciteerd met het resultaat van deze actie en Anette gefeliciteerd met je prijs. Een ballonvlucht, hemels! (Ik kan het weten…)

Geef een reactie