De Belvedere misbruikt?

Vanwege de gemeenteraadsverkiezingen is blijkbaar van alles mogelijk om het landschap zoveel als mogelijk op te vullen met verkiezingspamfletten.
Zelfs de Belvedère wordt opgesmukt met drie levensgrote pamfletten van het CDA.
Na plaatsing van de aanplakborden door de gemeente is gebleken dat deze borden te klein zijn bevonden door Opsterlands Belang. Deze politieke partij vond het nodig om een bord bovenop de aanplakborden te plaatsen. Hierop volgend vond de politieke partij OpsterLanders het nodig om hun bord weer bovenop die van Opsterlands Belang te plaatsen. Om hier nog bovenuit te kunnen steken is door het CDA de Belvedère gebruikt. De VVD heeft het nodig gevonden om hun bord te bevestigen aan het aanplakbord al hangt dit gedeeltelijk onder aan het bord in Bakkeveen. Of zal het zo kunnen zijn dat de plaats, al dan niet, op het aanplakbord het aantal stemmen op de partijen vertegenwoordigd?
 

Geplaatst in: 2010-gebeurtenissen

7 reacties op “De Belvedere misbruikt?

  1. Huub. zegt:

    In het bos aan de Slotsingel hangt aan een boom ook een pamflat deze is van de FNP,ik vraag me af of dat nu nodig is,het ontsiert het bos.

  2. Jan van Dalen zegt:

    Wat nu, Wietze Kooistra achter de tralies ?!

  3. Jacob zegt:

    ik ha hiel de tiid sein “as der ek mar ien is dy’t er lest fan hat, helje ik ‘m der wei”…….. dat ha ik dus hjirby dien

  4. Harry zegt:

    Het is echt gedaan, keurig een man een man een woord een woord
    wie volgt……..

  5. Huub zegt:

    Jacob,bedankt voor je snelle reactie,ik hoop niet dat je het me kwalijk hebt
    genomen dat ik die opmerking maakte.

  6. Arjan zegt:

    Los van voorkeur voor welke politieke partij dan ook, stoor ik me vreselijk aan de affiches en borden die schijnbaar overal zomaar neergeplant mogen worden.
    Vooral de enorme (lelijke) borden van Opsterlands belang spannen de kroon.
    Dat geschreeuw zal, in elk geval voor mij, er toe doen leiden dat ik eerder niet dan wel op die partij zal stemmen.

  7. ytsje zegt:

    Nee, dat liket nearne op en plak foto’s fan Wietse Kooistra op de belvedere. Dêr is hy ek net foar bedoeld. Mar foar it útsicht ast der opstiest en dan kinne jim de bosken, it doalhofpark, it swimbad, de tennisbanen en in stikje fan it doarp sjen en dat wie ek de bedoeling fan de betinker fan de toer. Dus as jim kinne klim derop en genietsje fan it moaie útsicht.

Geef een reactie