Sinterklaas en zwarte Pieten bij de Oanrin

Donderdag kwam Sinterklaas samen met zijn Pieten bij de kinderen van de Oanrin De tocht richting de Oanrin ging wel heel bijzonder. In een grote shovel werd Sinterklaas bij de school gebracht. Dit omdat de school begin volgend jaar verbouwd zal worden leek het Sinterklaas wel een leuk idee om zo aan te komen

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

5 reacties op “Sinterklaas en zwarte Pieten bij de Oanrin

 1. Bauwina zegt:

  Leuke foto’s Jeen! Zo was ik er toch een beetje bij!!!!

 2. kimberley zegt:

  ik sta nooit op een foto maar dat maakt niks uit maar het zijn leuke foto.s

 3. Huub zegt:

  Jammer Bauwina dat je er niet bij kon zijn,ik hoop dat je nu toch gauw beter bent zodat je er met het kerstfeest wel bij bent.

 4. Piet Agoras zegt:

  Ik mocht er helaas niet bij zijn. Heb strafwerk gekregen van de sint omdat mijn Sinterporteur het niet goed deed. Maar zo te zien hebben jullie je wel vermaakt met het extra bezoek van Sinterklaas aan jullie school.
  Ik hoorde dat Mevrouw Praatjes ziek is vanaf hier beterschap gewenst en tot volgend jaar.

 5. nicole zegt:

  ik vond het niet leuk

Geef een reactie