Drukke week voor Sinterklaas bezoekje bij de peuters

Zeer drukke week voor Sinterklaas en zijn Pieten. Met heel veel bezoekjes aan de volleybal, de beide scholen zelfs bij de Poiesz, Maar ook bracht Sinterklaas en de Pieten een bezoekje aan de peuter speel zaal. Voor de kleinste peuters kwam Sinterklaas samen met 1 Piet in de peuter speel zaal en de iets oudere peutertjes gingen naar de Slotplaats waar Sinterklaas logeert. Hier waren 2 pieten bij aanwezig.

Geplaatst in: Sinterklaasfeest

3 reacties op “Drukke week voor Sinterklaas bezoekje bij de peuters

 1. Sinterklaas zegt:

  Jeen, het mag best wel eens gezegd worden, dus doe ik het hier:

  De Pieten en ik vinden het grandioos hoe jij je elk jaar maar weer inzet voor het hele Sinterklaasfeest! Of het nu als “regelneef”, chauffeur, fotograaf of PR-man is. Of het nu bij de intocht is, voor de schoolkinderen, bij de peuters of op mijn logeeradres in de Slotplaats: altijd ben je in de buurt en weten we dat we op jou kunnen vertrouwen. Bedankt daarvoor!

  Nu, in mijn werksalon op Pakjesboot 12, op de terugweg naar Spanje, schuift Computerpiet mij een laptop onder de bisschoppelijke neus. Ik geniet nog even van alle mooie plaatjes die jij op de site hebt gezet. Het was weer een geweldige tijd in Bakkeveen. Tot volgend jaar!

 2. Jeen zegt:

  Sinterklaas heel erg bedankt voor u complimenten. Ik doe dit heel erg graag want ben heel erg gek op u en de Pieten. Jammer genoeg bent u weer begonnen aan u terug reis naar Spanje. Maar zie nu alweer uit na volgend jaar

 3. Huub zegt:

  Jeen,ik vind ook dat jij je elk jaar weer enorm inzet om alles rond Sinterklaas weer goed te laten verlopen.Zoals Sinterklaas zegt:het mag wel eens gezegd worden,ik zeg het niet zo gemakkelijk dus doe ik het zo!

Geef een reactie