Uitnodiging voor bezoek Achterom Winkeltje

Achterom-Winkeltje in Kerstsfeer

Het is vrijdag en daarom waait de Bakkeveense vlag. Een teken dat de winkel de hele dag open is. Als ik binnen kom helpt Hilly Veenstra een klant.

De winkel is weer sfeervol ingericht met het oog op sinterklaas en kerst. Naast de normale Max Havelaar producten is er prachtig houten speelgoed, waaronder de ark van Noach. Verder zijn er diverse cadeautjes, alles uit de derde wereld. Eigenlijk voor elk wat wils. Het is zeker de moeite waard eens even binnen te kijken. Mocht u nog een of meer kerstpakketten nodig hebben, dan bent u ook hier aan het goede adres.

U bent van harte welkom in het Achterom-Winkeltje Tsjerkewâl 18. Op vrijdag is de winkel open van 9 uur tot 8 uur in de avond. Maar ook op andere dagen, bij aanwezigheid, kunt u hier terecht. Ook kunt u even bellen tel. 541369 om teleurstelling te voorkomen.
 

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

1 reactie op “Uitnodiging voor bezoek Achterom Winkeltje

  1. - Romke - zegt:

    Hillie,
    Dat sjocht der wer hiel feestlik út. It útsykjen is faak noch it dreechst,
    mar ik kin it elstenien oanrekommandearje.

Geef een reactie