Herfstperikelen aan de Tsjerkewal

Op 2 november heeft Dirry Rietveld een artikel geplaatst over het verwijderen van de herfstbladeren in Bakkeveen. Zelfs in de Kleasterkamp was men, welliswaar een dag later, tevreden over het geleverde werk. Klik hier.

Ook aan de Tsjerkewal ligt het in de herfst bezaaid met eikebladeren. Langs een deel van deze straat heeft men niet een mooie trottoirband waar alles tegenaan geveegd kan worden. En op straat gaat ook niet, want de ruimte is nodig voor passerende auto’s. Dus dachten de bewoners handig te zijn en de bladeren in de berm te vegen.

De veegwagen kwam en veegde de straat en een heeeeel klein stukje berm. Hierdoor bleven bijna alle bladeren liggen. En toen het de dagen daarna wat afdroogde, waaiden de bladeren weer alle kanten op. Hoe nu verder ? Vroeger gingen de bladeren de vaart in. Dat is nu niet acceptabel.

 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

1 reactie op “Herfstperikelen aan de Tsjerkewal

  1. Sybrand Bosma zegt:

    Ik adviseer alle bewoners van de Tsjerkewal hun klacht door te geven aan de Gemeente: tel: 0513-481544(servicelijn) of e-mail: [email protected]

Geef een reactie