Bakkeveen weer eventjes van herfstbladeren ontdaan….

Vallende bladeren in alle kleuren en soorten: dat is hetgeen waarvoor menig wandelaar en recreant in de herfst graag naar Bakkeveen komt.
Voor veel  inwoners van Bakkeveen  brengen al die bladeren extra werk met zich mee, maar laten we wel wezen: Wie in Bakkeveen wil wonen, moet niet over een blaadje meer of minder zeuren ….
Voor de meeste dorpelingen hoort het bladeren ruimen er gewoon bij en als de komst van de Bladzuigers van de Omrin weer in de Woudklank wordt aangekondigd, zijn dan ook weer velen op de bewuste dag  ’s morgens op straat met de bladhark in de weer.

Een impressie:

Geplaatst in: Opmerkelijk

5 reacties op “Bakkeveen weer eventjes van herfstbladeren ontdaan….

 1. Sybrand Bosma zegt:

  Ik hoop dat Omrin de volgende keer zijn werk beter doet dan vandaag, 2 november. De helft van de bijeengeharkte bladeren is blijven liggen bij ons in de Kleasterkamp aan de bosrand. Moesten ze de klus in Bakkeveen in max. een uurtje klaren?!

 2. Anko zegt:

  misschien kunnen ze na schooltijd komen als al die auto`s van het personeel van de scholen weg zijn, die langs het trottoir staan geparkeerd

 3. Jacob zegt:

  Dirry, mooi gemaakt deze impressie van het bladerenvegen

 4. appie zegt:

  Wij wonen aan een doodlopend gedeelte van de greatekamp. Daar is nog nooit een bladzuiger geweest. Als ik er over bel met de gemeente zeggen ze dat wij ze maar naar de vuilstort moeten brengen. Vorig jaar hebben wij ruzie gehad met de buren, toen hadden we ze over de dijk gegooit maar zij gooiden ze gewoon terug. Alle burgers van dit prachtige dorp worden niet gelijk behandeld.

 5. Sybrand Bosma zegt:

  Vandaag, dinsdag 3 november, is Omrin nog een keer bij ons langs geweest om het restant van gister te verwijderen. Hulde!!

Geef een reactie