Foto van het Verleden: nu te koop

Foto van het Verleden

Een (historische) liefdesroman, thriller en ghost story ineen. Spannend en meeslepend, maar ook romantisch, ontroerend en hier en daar humoristisch.

Het verhaal speelt zich af in Friesland (o.a. Leeuwarden en Bakkeveen in de bossen van de Slotplaats) en Tresoar is een belangrijke plaats van handeling.

Het verhaal wordt verteld langs twee elkaar afwisselende verhaallijnen: de ene speelt eind achttiende-begin negentiende eeuw, de andere in het heden. De clavecimbel in het ene hoofdstuk is de electrische gitaar in het andere. Er wordt zowel per rijtuig als per vliegtuig gereisd. Hier en daar raken de verhaallijnen elkaar en uiteindelijk komen ze samen in een ontroerend slot.

We hebben voor geinteresseerde lezers 2 recensie exemplaren liggen. Deze kun je lenen om te lezen en tevens om een recensie te schrijven. Belangstelling? Stuur even een email via de link hier rechtsboven (JanvD).

Meer informatie: klik hier voor de website van de schrijfster.

 

Geplaatst in: Historie

Geef een reactie