Film en Kerkdienst in ‘De Mande’

Vanavond 6 november filmavond met ‘As it is in heaven’ en zondagmorgen 8 november kerkdienst rond de film.

Zondag 8 november wordt de kerkdienst in de gereformeerde kerk van Bakkeveen ‘De Mande’ aan de Tsjerkewal 20, voor het overgrote deel verzorgd door het Christelijk gemengd koor ‘Looft den Heer’ uit Wijnjewoude o.l.v. Jan Andries Dijkstra mmv soliste Corine Gaastra.

Het is een dienst naar aanleiding van de film As it is in heaven van Kay Pollak. Het koor is met die film in het achterhoofd aan de slag gegaan en heeft een prachtig geheel gemaakt. Een hemel op aarde? Is het thema. Op allerlei manieren zal daarover in de dienst worden nagedacht en er wordt natuurlijk ook prachtig bij gezongen. Een bijzondere dienst waarbij ook de aanwezigen een actieve rol kunnen hebben. De kerkdienst begint om 09.30 uur.

De film As it is in heaven, waar de kerkdienst op gebaseerd is, zal vrijdag 6 november getoond worden in de kerkzaal van de gereformeerde kerk, voor wie de film nog niet heeft gezien, of hem nog eens wil zien. De vertoning begint om 20.00 uur.

Bij de film op 6 november en voor de kerkdienst op 8 november is iedereen van harte welkom! Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met Gerben Kajim, 0516 542555 of mail: [email protected].

 

 

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie