Jubileum Spijkerpakkenband 20 jaar

De Spijkerpakkenband 20 jaar!
Regionale Brassband De Spijkerpakkenband – Opsterland e.o. viert in 2009 haar
20ste verjaardag! Begonnen onder de hoede van dirigent Sijtze van der Hoek in de vierde divisie, uitgegroeid tot een kampioen in de eerste divisie onder leiding van dirigent Thijs Oud.

De verjaardag van De Spijkerpakkenband word groots gevierd met een aantal jubileumactiviteiten. Zo is er dit jaar o.a. een cd opgenomen met de titel “Essence of Time” en heeft de brassband deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Verder speelt De Spijkerpakkenband samen met beide regerende brassbands uit de kampioensdivisie Brassband Rijnmond en Belgische Festival Brass in oktober op een speciaal “Kampioensconcert” in Rotterdam. Als afsluiter van het jubileumjaar wordt door de band een kerstconcert gegeven in Bakkeveen.

Jubileumconcert
Op zaterdag 31 oktober 2009 is het echter tijd voor een gezellige reünie en een prachtig jubileumconcert. Op deze avond wordt de nieuwe cd gepresenteerd die dit jaar opgenomen is door De Spijkerpakkenband. Gastsolist tijdens het jubileumconcert is Stef Pillaert, solo euphonium van Brassband Willebroek uit België.

Stef Pillaert
Stef Pillaert heeft met Brassband Willebroek al vele nationale en internationale titels behaald. Ook als solist won hij reeds verscheidene wedstrijden in binnen- en buitenland waaronder de Nationale instrumentenwedstrijd, driemaal de solistenprijs op het Open Nederlands Brassband Kampioenschap en de solistenprijs van het Survento Festival.

Stef verzorgt regelmatig solistische optredens in binnen en buitenland zoals tijdens de Nationale Britse Brassband Kampioenschappen in de Royal Albert Hall te Londen, op de International Tuba-Euphonium Conferences te Birmingham & Manchester en het Europese Brassbandkampioenschap in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel. Daarnaast is hij ook lid van het “Flanders Tuba Quartet “.

Oftewel; De Spijkerpakkenband presenteert een solist van wereldklasse!

Toegangskaarten
Wij nodigen u van harte uit op ons jubileumconcert om onze verjaardag met ons te vieren.
U kunt alvast uw kaarten reserveren door een e-mail met uw persoonlijke gegevens te versturen naar: [email protected] o.v.v. “Jubileumconcert”. Ook kunt uw kaarten bestellen via het volgende telefoonnummer 0516-541289. Uw kaartjes liggen dan klaar bij de kassa op de avond van het concert.

Mis het niet, verzeker u van een plaatsje in de zaal en reserveer vandaag nog!

Datum : Zaterdag 31 oktober 2009
Aanvang : 20.00 uur
Locatie : “De Mande”, Tsjerkewâl 20 te Bakkeveen
Entree : € 7,50 p.p.
Voorverkoop : [email protected]
 

Geplaatst in: Spijkerpakken Band

Geef een reactie