Jaarprogramma BvPF/Vrouwen van NU Bakkeveen

Afdeling Bakkeveen van de BvPf/Vrouwen van NU is een groep vrouwen met een brede belangstelling: maatschappelijke ontwikkelingen, natuur, cultuur, toneel, muziek enz. Deze brede belangstelling komt niet alleen tot uiting in het programma, maar ook in de activiteiten die door de commissies en clubs worden georganiseerd. Zo organisert de culturele Commissie bezoeken aan museum, concert of film en de Tuinclub o.m. uitstapjes naar openbare en privétuinen. Maar ook de andere clubs zijn actief. U kunt lekker koken bij de kookclub en actief bezig zijn bij de loop- en fietsclub. Tenslotte zijn er ook nog de poppenclub en de leesclub.

JAARPROGRAMMA 2009/2010 :

10 september : koffieochtend. bovendien zal Tjitske Spinder iets vertellen over voetverzorging.
23 september : verhalenverteller Mindert Wijnstra met oude volksverhalen. De verhalen worden afgewisseldmet muziek en zang door Joop de Jong.
21 oktober : Schrijfster en vertelster Joke Keizer neemt ons mee naar Vietnam.                                                                                                                      18 november : Fort Europa. Spel o.l.v. Emy Hoogenboom over waarom en hoe vluchtelingen naar Europa komen.
11 december : Jubileumfeest. 65 jaar Vrouwen van Nu Bakkeveen.
20 januari : Jaarvergadering en Klaartje van Wijk. Een nadere kennismaking met een veelzijdig lid van onze vereniging.                                                                                                                    15 15 februari :                                                                                                                   gezamenlijke avond met de vrouwen van de CPB in de Mande.  de heer de Leeuw met de lezing it fjild begjint by de efterdoar.                                                                                                                          25 10maart :Jan Koopman,uitvaartbegeleider.                                                                   30maart. Ringavond met muziek en zang van Ankie vd Meer en Nanne Kalma                                                                                                                         22 april : Hilda Snippe, ambassadeur van de KNGFgeleidehonden.

De bijeenkomsten worden gehouden in Dúndelle op donderdag om 19.45 uur. Koffie/thee kost €3,50. Heeft bovenstaande uw belangstelling gewekt? Kom dan gerust een keer naar één van onze avonden. Op onze website www.vrouwenvannubakkeveen.nl vindt u alles over ons programma, de diverse interessegroepjes, het open tuinenweekend enz.

Namens het bestuur, Annelies Warnders, secretaris. Telefoon: 0516541460
 

Geplaatst in: Vrouwen van Nu

Geef een reactie