Voorlichtingsavond over geloven

Donderdag 1 oktober 20.00 uur
in de gereformeerde kerk De Mande

Voorlichtingsavond over de basiscursus over het christelijk geloof waarbij iedereen van harte welkom is!!

Onderstaand de voorkant van de folder die huis aan huis verspreid is in heel Bakkeveen. Een geloofscursus dus voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Een cursus waarbij aan de hand van laagdrempelig, actueel, levendig en goed materiaal, inclusief een DVD-fragment gesproken wordt over vragen als: wat is geloven, wie is God, is geloven iets voor mij?

Een cursus waarbij geen voorkennis vereist is, maar het belangrijkste is dat u er gewoon bent, zoals u bent. Een cursus waarbij u voor het eerst of voor het eerst sinds tijden of nog anders, (hernieuwd) kennismaakt met het christelijke geloof. Wees welkom!

Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met Gerben Kajim, 0516 542555 of [email protected]
 

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

1 reactie op “Voorlichtingsavond over geloven

  1. marja zegt:

    Ik bid dat er meer mensen geraakt mogen worden:p Gods zegen

Geef een reactie