Cliniclown theatertoer op camping Ikeleane

CliniClowns Theatertour bezoekt Bakkeveen.

CliniClowns Nederland reist van 19 juni t/m 18 oktober door het land met de theatervoorstelling ‘Feest in het Zintuigenrijk’. Een bijzondere voorstelling, die speciaal gericht is op kinderen met een meervoudige handicap en kinderen met een (licht) verstandelijke handicap en/of autisme. Ook hun ouders, verzorgers, broertjes en zusjes zijn van harte welkom.
De Theatertour bezoekt Camping de Ikeleane in Bakkeveen van 18 september t/m 27 september. De voorstellingen vinden plaats in een grote circustent op camping De Ikeleane (www.ikeleane.nl)

Een dagje onbezorgd genieten samen met hun gezin is voor kinderen met een handicap niet vanzelfsprekend. Daarom organiseerd CliniClowns voor het vierde jaar op rij de CliniClowns Theatertour. Een voorstelling die speciaal afgestemd is op de belevingswereld van de kinderen, waarbij ‘horen, zien, ruiken,proeven ‘ centraal staan. Iedereen kan binnen zijn/haar mogelijkheden genieten van een dagje uit samen met ouders/verzorgers, begeleiders, broertjes en zusjes. Bovendien beschikt de Theatertour over aangepaste voorzieningen en noodzakelijke faciliteiten.

Om dit evenement mogelijk te maken zijn we dinsdag 15 september begonnen met de opbouwwerkzaakheden. Op maandag 28 september trekken we weer verder met ons tentenkamp. In totaal zij er 106 voorstellingen verspreid over 5 locaties in het land. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag van 09.30 t/m 18.30 uur. per voorstelling ontvangen we gemiddeld 50 kinderen met hun gezin of begeleiders.

St. CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte en/of gehandicap afleiding en plezier. De CliniClowns laten het weer even baas zijn over hun eigen situatie, laten het gewoon weer even kind zijn. Op dit moment spelen meer dan 60 speciaal opgeleide proffessionele CliniClowns in ruim 102 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland.

Wanneer de CliniClowns niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen de kinderen nog steeds in de clownswereld terrecht. De door interactieve CliniClowns speelkoffer in het ziekenhuis, de spannende online belevingswereld Neuzenroode.nl voor de kinderen die thuis worden verzorgd en door verschillende clowneske evenementen voor de kinderen en hun gezin.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.CliniClowns.nl of contact opnemen met Mijke Das via telefoonummer 033-4699044 (maandag t/m vrijdag) of 06-42805844 (zaterdag en zondag).

meer info: www.cliniclowns.nl 
www.ikeleane.nl

 

Geplaatst in: Ikeleane

Geef een reactie