Tunferdivedaasje

Georganiseerd door de Bond van Plattelandsvrouwen/ Vrouwen van Nu konden diverse schitterend aangelegde tuinen in Bakkeveen en omgeving bezocht worden. Ter plekke gemaakte bloemstukken werden tentoongesteld en (heel) vlug verkocht. Ik zag aan de Mjumsterwei 30 het levenslicht van het slaan van bloemen, een creatieve manier van bewerken van textiel met bloemen. Uiteraard kon de prachtig gelegen en aangelegde tuin bewonderd worden, waarvan onderstaand enkele indrukken. De opbrengst van deze divedaasje komt in zijn geheel ten goede van de stichting MS research.
Voor verdere info kunt u terecht bij de site www.vrouwenvannubakkeveen.nl

Andere deelnemende tuinen :
‘Slotzicht’, Weverswal 31 a,
‘Boszicht’, Weverswal 32
‘Sneintemoarn’, Alde Drintse Wei 11
‘Zandhoek’ , De Biskop 1
De aktiviteiten in deze groene omgeving behelsde, het tentoonstellen van schilderijen, sieraden, verkoop van honing, tweede hands tuinboeken, kookboeken en tijdschriften, planten en stekjes. En dat alles voor het goede doel MS Research.

Vandaag (29 aug) en morgen zijn de tuinen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Beslist de moeite waard!

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

2 reacties op “Tunferdivedaasje

  1. jappie en kea zegt:

    vijf tuinen, allen mooi in hun eigen schoonheid . Fijn om er een kijkje in te mogen nemen , bedankt.
    Opbrengst voor een goed doel, geweldig.

  2. Huub zegt:

    Wat een mooie tuinen,je hebt geen idee wat voor moois mensen achter hun huis hebben.Ik wist niet wat bloemen slaan was,maar ik heb het gedaan met als resultaat een paar mooie boekenleggers.Dat de opbrengst naar MS research
    gaat vind ik ook geweldig.Bedankt Vrouwen van Nu voor al het werk om dit tot stand te brengen.

Geef een reactie