Dronken Bakkeveenster rijdt veel te snel

Dronken Bakkeveenster rijdt te snel
(bron: www.waldnet.nl )

De politie heeft zondagmorgen 10 mei een 22-jarige automobilist uit Bakkeveen bekeurd in Ureterp. De man reed veel te snel en was onder invloed van alcohol. De politie zag de man op de N381 ter hoogte van Wijnjewoude met hoge snelheid voorbij rijden. Ze besloten de automobilist te gaan controleren en toen de agenten achter hem aanreden werden er snelheden gemeten van 130 km/u daar waar 80 kilometer is toegestaan.

Nadat zij de man een stopteken hadden gegeven en hem aanspraken, bleek de bestuurder alcohol te hebben gedronken. De man is voor een ademanalyse overgebracht naar het politiebureau waar 390 ug/l blies. De bestuurder kreeg proces-verbaal voor het rijden onder invloed en voor het overschrijden van de maximum snelheid. Omdat de man beginnend bestuurder is, werd zijn rijbewijs ingevorderd en kreeg hij een rijverbod van 4 uur. 

Wie kan de initialen van deze persoon voor de volledigheid nog even doorgeven?
 

Geplaatst in: 2009-gebeurtenissen

3 reacties op “Dronken Bakkeveenster rijdt veel te snel

 1. koert scholten zegt:

  Op de onderste zin wil ik even reageren. Ik vind het ongepast en niet juist om de initialen van deze persoon te vragen. Uit privacy oogpunt vind ik dit niet juist. Los van het feit dat dit natuurlijk niet goed te praten is en sterker; wat had er kunnen gebeuren, is het nog altijd zo dat wij er niet nog een schepje bovenop mogen doen door iemand aan de schandpaal te nagelen.Bovendien, ik weet zeker dat het bij de meesten al wel bekend zal zijn.

 2. N vd Veer zegt:

  Wellicht met de beste bedoelingen geplaatst omdat Waldnet melding maakte van een Bakkeveenster maar ik sluit me bij de vorige schrijver aan dat de oproep naar de initialen van deze persoon mij ook een brug te ver is.

  Wat is de bedoeling hiervan? In een klein dorp als Bakkeveen zijn de initialen gelijk aan de naam en adres van de desbetreffende persoon.

  We moeten ons afvragen of het wel verstandig is om dit soort berichten te plaatsen op de dorpssite. Voordat we het weten is een persoon publiekelijk aangewezen door http://www.bakkeveen voordat schuld bewezen is.

  Moet het aanwijzen/opsporen van personen van Bakkeveensters waarbij de politie in het spel is een subtaak worden voor http://www.bakkeveen ?

  Ik stem nee

 3. Jacob zegt:

  Initialen vermelden is misschien wat te ver gezocht, maar waarom ook niet? Een straf heeft hij nog niet gehad, want zeg nou zelf 4 uur niet rijden en een tijdje je rijbewijs kwijt. Zo iemand moet je gewoon het rijbewijs definitief afnemen en nooit weer een terug geven.
  Ik vind het juist goed dat zelfs op zo’n soort site als bakkeveen.nl ook deze dingen komen te staan, het leven bestaat niet alleen uit leuke dingen. Laat de discussie maar komen en het verkeer wat veiliger
  RIJ MET JE HART

Geef een reactie