Veel bezoek op Open Dag zorgboerderij De Twa Buken!

Open Dag zaterdag 18 april 2009 Zorgboerderij De Twa Bûken

De open dag van deze zorgboerderij tussen Bakkeveen en Wijnjewoude is vanmiddag druk bezocht. Ruim 200 belangstellenden uit de omringende dorpen, hadden de moeite genomen om op deze zonnige dag een kijkje op de Duerswâld 9 te nemen.
Sinds kort runnen Janny en Ken Copeland  hier een boerderij voor dagbesteding en logeeropvang voor mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Voorheen was hun bedrijf op groepsopvang en groepsvakanties gericht.
Vandaag werd ook officieel het winkeltje van De Twa Bûken geopend, waarin cadeau-artikelen, woonaccessoires, groenten, fruit en eieren worden verkocht. Onder de artikelen zijn ook veel zelfgemaakte produkten van de cliënten te vinden. Speciaal uit Australië komen de heerlijke mocassins van schapenleer-en wol, alsmede de populaire UGG-boots.

Zaterdag 6  juni a.s., op de landelijke Open Dag van Zorgboerderijen, kunt U opnieuw De Twa Bûken bezoeken, van 13.30 – 16.30 uur!

www.twabuken.nl

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie