Voetbal: uitslag Poiesz-dukaten prijsvraag

 

Uitslag actie raad gewicht van de bal 21 maart
Jeugdvoetbal v.v. Bakkeveen
 
Zaterdag 21 maart stond de jeugdafdeling van de voetbalvereniging Bakkeveen in de POIESZ om hun actiedag te ondersteunen. Immers iedere ontvangen sponsormunt op deze dag zou worden verdubbeld door de POIESZ. 
Tja, dat was toch nog wel even moeilijk om het gewicht van de replica ABE LENSTRA Sc Heerenveen voetbal te raden. Toch waagden 174 personen die hun sponsormunten bij ons inleverden een poging om het juiste gewicht te raden. Er zaten duidelijk uitschieters in het te raden gewicht, namelijk de drie hoogste scores waren 1600, 1025 en 900 gram. Echter waren er ook personen die dachten dat het een erg lichte bal was nl. 45, 50 en 75 gram. Het precieze gewicht werd niet geraden dit was nl. 360 gram. Eervolle vermelding voor Robert Visser met 365 gram en A. Kraan met 356 gram.
 
De uiteindelijke winnaar werd;
 
Mevr. F. van Schuttershoef met 362 gram.
 
De winnares werd na afloop van de actie gebeld om de bal in ontvangst te nemen.
 
Een ieder die deze dag, en natuurlijk ook de andere dagen, hun sponsormunten in de koker van het jeugdvoetbal van v.v. Bakkeveen heeft gedaan wordt hierbij namens de jeugdafdeling van de v.v. Bakkeveen hartelijk bedankt. Ook de persoon die geen munten, maar 11 euro heeft geschonken wordt langs deze weg nog bedankt. De totale score van deze week voor onze vereniging was 6220 munten.
 
Namens de jeugdcommissie, Rinse Melles.
Geplaatst in: Voetbal

2 reacties op “Voetbal: uitslag Poiesz-dukaten prijsvraag

  1. anneke zegt:

    gefeliciteerd, knap geraden!!
    veel plezier met de bal!!!

  2. Jacob de Vries zegt:

    eerst wordt er al een ballonvaart gewonnen op Ecofeen en nu weer een Voetbal, waar gaar gaat dat heen met Ecofeen

Geef een reactie