Grayson Capps maakt het Sinterklaas moeilijk ….

Het leek er even op dat het paard van Sinterklaas niet meer over het dak van de Slotplaats zou kunnen lopen. Zaterdagavond, 29 november, speelden Grayson Capps en zijn band The Stumpknockers de pannen van het dak! Ondersteund door een strakke ritmesectie en een vlijmscherpe gitarist speelde Capps opzwepende rock and roll en een aantal sfeervolle ballades. Nummers als Graveyard, A lovesong for Bobby Long en Junior werden zeer fraai uitgevoerd.

Capps vertelde ook enkele smeuïge verhalen over de zelfkant van het leven in de Mississippi-delta. De drummer bracht twee spetterende drumsolo’s ten gehore en de bassist, tevens kunstfluiter, floot een liedje.

De muziek swingde de pan uit en voor zover mogelijk in de krappe ruimte, swingde het enthousiaste publiek mee.

Met het dak van de Slotplaats is het allemaal weer goed gekomen.

www.muziekpodiumbakkeveen.nl

Geplaatst in: Muziekpodium

Geef een reactie