Exposeren in Bakkeveen

Exposeren in =De Mande=

Ruim een half jaar geleden is er voor het eerst geexposeerd. Niet in een museum, maar in de kerkzaal van de gereformeerde kerk De Mande. Een lange wand aan de zogenoemde avondmaalsgang blijkt heel geschikt te zijn voor het exposeren van fotos en schilderijen. Tot nu toe is daarvan gebruik gemaakt door kunstzinnige leden van de kerkelijke gemeente. Zo is er nu een expositie van schilderijen van Jan van der Kooi, die het afgelopen jaar is overleden. Het zou erg leuk zijn dat er meer van deze mogelijkheid gebruik zou worden gemaakt. Dorpsgenoten die materiaal hebben voor een expositie worden daartoe van harte uitgenodigd. Voor vragen, opmerkingen of informatie kunt u bellen met Pier de Vos tel. 541113 of Hans Reitsma tel. 541413.

Geplaatst in: Gereformeerde Kerk

Geef een reactie