Weddenschap: Lennart en Mendelt gaan groen…!

Twee 16-jarige Bakkeveense jongens hebben vanmorgen de eerste stap gezet om de weddenschap te winnen die ze met circa 40 mede-leerlingen van hun school (CSG LIUDGER te DRACHTEN) hebben afgesloten.

Lennart Rietveld en Mendelt Tillema wilden iets speciaals met hun haar doen en als grap vroegen ze anderen op hun school: WAT HEB JE ER VOOR OVER ALS WE ONS HAAR GROEN VERVEN…..?

Heel veel dus, naar nu blijkt. De jongens krijgen, als ze daadwerkelijk hun plan ten uitvoer brengen, minstens 200.- euro uitbetaald. En er is hun zelfs door een leerling een zak met 20 kilo pepernoten in het vooruitzicht gesteld.

Vanmorgen gingen beide jongens een afpraak maken bij TOP HAIRFASHION aan de Weverswal te Bakkeveen. Alvorens de knoop door te hakken, moest nog wel even een puddingbroodje van de naastgelegen warme bakker naar binnen gewerkt worden. Maar voor 12 uur was de afspraak een feit.

Volgende week vrijdagmiddag 19 september om 15.00 uur is het zover …..dan worden Lennart en Mendelt vakkundig groen gekleurd!

Het resultaat kunt U daarna uiteraard ook op deze website zien.

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie