clubkampioenschappen van de MIDI-spelers

Onder het genot van de zon,op woensdag 10 september, stonden er 7 fanatieke spelers klaar om de strijd aan te gaan voor de titel clubkampioen. Wedstrijden van 15 min. op een midi-veld, onder het oog van een grote hand vol publiek. dit verhoogde de spanning, maar het niveau van de wedstrijden was er niet minder om. Hier kon je zien, dat deze kinderen al langer les hebben en al eens vaker een bal geslagen hadden. De meeste wedstrijden waren met spannende, lange, mooie rally’s. De uitslagen lagen dan ook dicht bij elkaar voor sommige plaatsen. Uiteindelijk is iedereen met een verdiende medaille of beker naar huis gegaan. Hieronder de uitslag: 1. Jildou Tognini, 2. Robin Dees, 3. Nynke Breuker, 4. Chiel Brouwer, 5. Mickey Kroeze, 6. Daan Kuik, 7. Marc Blaauwiekel.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie