Afscheid dokter Vermeulen

Na 27 jaar dienst in Bakkeveen heeft dokter Vermeulen afscheid genomen. Hij draagt de huisartsenpraktijk per 15 september 2008 over aan het artsenechtpaar Brouwer-Friezema.

Vermeulen was huisarts voor vele bewoners van Bakkeveen, Waskemeer, Siegerswoude en Een-West. Op de receptie van woensdag 10 september 2008 heeft Vermeulen onder grote publiek belangstelling afscheid genomen. Er is een inzamelingsactie in Bakkeveen e.o. gehouden; Vermeulen kreeg een reischeque, een nieuwe fiets en een combiset met DVD aangeboden. Daarnaast (achteraf) nog een CD met ruim 300 foto’s van de receptie en een DVD van de receptie.

De receptie heeft bijna 1000 mensen naar het plein voor Bospaviljoen “De Dwaler” getrokken. Gelukkig dat we een grotere tent hebben gehuur ddan aanvankelijk bepland, aldus exploitante Anja van der Wal, anders hadde we ruimtegebrek gehad. Door de grote drukte duurde de receptie een uur langer dan gepland.

Hieronder een fotoimpressie; de foto’s zijn van Willem Dolstra.

Geplaatst in: 2008-gebeurtenissen

Geef een reactie