Bakkeveen.nl: meer dan half miljoen bezoekers !

Update 19 augustus 2008

Op vrijdagavond 15 augustus hebben de correpondenten en redactieraad van Bakkeveen Online de mijlpaal van 500.000 bezoekers gevierd. Eerst werd buiten een klein uurtje midgetgolf gespeeld. Daarna vond de uitreiking van de camera plaats aan de winnaar van de prijsvraag en vervolgens werd er tot laat binnen geborreld door de 17 aanwezigen.

Op naar de 1 miljoen bezoekers.

Voor het eerste half miljoen bezoekers hadden we bijna 9 jaar nodig. Met 3000 bezoekers per maand waren we toen al erg tevreden. Nu is het bezoekers aantal gestegen tot ongeveer 10.000 per maand. Een voorspelling: medio 2012 staan we op 1 miljoen (!?).

Woensdag 6 augustus 2008 is www.bakkeveen.nl het aantal van een half miljoen bezoekers gepasseerd. Het tijdstip: exact 18:04.

Daarmee is ook de winnaar bekend geworden van de prijsvraag. Het was spannend. De strijd ging tussen Patrick Loman en Joost Liebe. Patrick voorspelde 12 uur op 6 augustus en Joost 0 uur op 7 augustus.

Dit betekent dat Joost Liebe nipt met een tijdsverschil van slechts 4 minuten heeft gewonnen. Joost is scholier en medewerker Dwaler/Brink; hij woont aan De Lange Singel in Bakkeveen. De camera zal een dezer dagen worden overhandigd. Joost van harte !

update 3 augustus

Het aantal van 500.000 bezoekers nadert nu snel.

Ongeveer 50 van de 139 deelnemers vallen sowieso nu buiten de boot: zij dachten dat voor 4 augustus 2008 het aantal van een half miljoen bezoekers zou zijn gehaald. Het ziet er naar uit dat rond woensdag 6 en donderdag 7 augustus de half miljoenste bezoeker langskomt.

Klik hier om te kijken wie er een grote kans maken op de camera. Er doen 139 personen mee.

De bezoekrsteller is zondagochtend 29 juni de 485000 gepasserd. De inschrijving is dus gesloten!

We wachten nu tot we 500.000 bezoekers hebben. Dat zal ergens eind juli of begin augustus zijn. Enerzijds verhoogt het aantal bezoekers zich door de voetbalweken in Bakkeveen. Anderzijds is een aantal vaste bezoekers op vakantie.

We wachten af wie de gelukkige wordt door de juiste voorspelde datum/tijdstip (of het dichtst erbij in de buurt is). De camera kan bijna besteld worden ……

Geplaatst in: 2008-gebeurtenissen

Geef een reactie