KNVB voetbalweken_2: dinsdag (met Omrop Fryslan filmpjes)

De spelers hebben weer een dag fanatiek trainen en wedstrijdjes spelen achter de rug.
Morgernavond (woensdag) komen de ouders kijken naar wat hun kinderen geleerd is.

Dinsdag zou het erg regenachtig worden, maar de echte regen viel tijdens het middagmaal. Terwijl de jeugd aan de nasi zat, viel de regen met bakken uit de lucht. Tegen half 3 werd het droog en lekker voetbalweer. Het nasi-diner is op een filmpje vastgelegd. Klik hier voor het filmpje.

Ook kwam Rienoud Ritsma (zanger van Vangrail) langs als assistent presentator van het Omrop Fryslan Programma “Simmer yn Fryslan”. Presentator Willem de Vries bleef achter zijn presentatietafel zitten in het ernaast gelegen Dundelle. Hiervan is ook een filmpje. Kun je nagaan (wanneer je de uitzending hebt gehoord) hoe het in werkelijkheid is gegaan. Het schot op het doel (met de krachtmeter) gaat helemaal mis: ver over !
Klik hier voor het Omrop Fryslan filmpje.

Hieronder enkele foto’s van dindag 8 juli tijdens het middagmaal.

Klik hier voor het gastenboek. (code = bakkeveen)

Geplaatst in: KNVB-voetbalweken

Geef een reactie