Poll: In Bakkeveen voel ik me veilig

Uit onderzoek is gebleken, dat Friezen zich veiliger voelen. Er is beduidend minder criminaliteit dan enkele jaren geleden. Een 14.6 % van de Friezen ouder dan 15 jaar voelt zich wel eens onveilig. In 2006 was dit percentage nog 18,7%. Hoe veilig voelt u zich in Bakkeveen?

Je kunt je mening geven door te stemmen! Op de openingspagina van www.bakkeveen.nl staat de poll; in het midden, naast de advertentie.
Stem en kijk vervolgens wat anderen er van vinden.

In het gastenboek kun je je mening toelichten, dat is anoniem. Maar als je je naam erbij zet, dan wordt de discussie wellicht zinvoller. Klik hier voor het gastenboek.

Leden van het plaatselijk belang kunnen na inloggen hieronder ook hun mening geven.

Op de vorige poll: ‘Bakkeveen heeft behoefte aan een speciale mountainbikeroute‘, hebben 107 bezoekers een stem uitgebracht. Maar liefst 3 van de 4 stemmers was het met de stelling eens. Niet duidelijk is hoeveel hiervan zelf mountainbikers zijn en hoeveel niet. Een aantal stemmers lichtte z’n mening toe in het gastenboek:

  • Aparte paden houden m.b-gebruikers niet van de gewone paden;
  • Als er geen controle is, trekt ons bosgebied nog meer m.b-ers;
  • Het zou een prachtige aanvulling zijn op het toeristisch aanbod van Bakkeveen;
  • Willen de grondeigenaren wel meewerken?
  • M.b-ers brengen niet meer schade aan dan wandelaars;
  • Je zou de route kunnen laten adopteren door een fietsclub.


Gezien het aantal voorstemmers is het misschien de moeite waard eens te onderzoeken of een mountainbike route te realiseren is. Wie neemt het initiatief??

De uitslag op de poll:
Aantal stemmen: 107.
Ja: 77,6%
Nee: 21,5%
Geen mening: 0,9%

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie