Poiesz 85 jaar: grote posteractie met veel prijzen!

Poiesz Supermarkt bestaat op zaterdag 19 april a.s. 85 jaar!

Dit gaat gevierd worden met een grote poster actie met 40 waardebonnen van 85.- euro aan prijzen!!!

Deze actie gaat als volgt te werk:

Op aanstaande dinsdag 15 april ontvangt U, zoals gebruikelijk, de folder met aanbiedingen in uw brievenbus. Maar LET OP: in deze folder zit een poster en het is de bedoeling dat U deze poster goed zichtbaar voor uw raam hangt.

Om een prijs te winnen moet U er voor zorgen dat uw POSTER opvalt! Dit kunt U doen door de poster te versieren of het raam rondom de poster leuk uit te dossen. Dus: laat uw creativiteit de vrije loop! De 40 meest leuke, grappige, opvallende, artistieke, fantasierijke en/of stijlvolle creaties vallen in de prijzen.

Vanaf donderdagmiddag 17 april moet uw poster voor de JURY zichtbaar zijn.

Op ZATERDAG 19 april rijden bedrijfsleider Renee Dikkens en zijn assistente in een versierde auto door Bakkeveen en bellen bij de 40 prijswinnaars aan. Deze ontvangen allereerst een supercheque.

Op dinsdagavond 22 april 2008 volgt de feestelijke PRIJSUITREIKING in de Poiesz supermarkt aan de Duurswouderweg. De winnaars krijgen dan tegen inlevering van de supercheque, een waardebon van 85.- euro uitgereikt.
 

En dat is nog niet alles: Onder de 40 winnaars wordt nog eens een extra HOOFDPRIJS van maar liefst 850.- euro verloot!

Kortom; een grandioze actie van de Poiesz, die in alle 49 plaatsen met een Poiesz supermarkt wordt gehouden. In totaal wordt er 200.000 euro aan prijzengeld weg gegeven.

Voor alle personeelsleden van de supermarktketen wordt op zaterdagavond 19 april 2008 een schitterende feestavond georganiseerd. Tijdens deze avond in het FEC te Leeuwarden, worden ze onder andere op een keur van Nederlandse artiesten getrakteerd. Zo komen bijvoorbeeld Jannes, de Kast en Nick en Simon optreden.

">
Geplaatst in: Poiesz

5 reacties op “Poiesz 85 jaar: grote posteractie met veel prijzen!

 1. appie zegt:

  IK vind de groente en fruit afdeling bij poiesz belabbert, Ook de vleeswaren worden slecht verpakt en zijn soms van slechte kwaliteit.

 2. frankie zegt:

  nou, nou, zo kannie wel weer, kwaliteit valt best mee,
  alleen de prijzen (be)vallen mij iets minder .

 3. appie zegt:

  Wat denk je waar ze al die prijzen van betalen. En over de groente, vergelijk het maar eens met Lidel. Ik moet alleen al daarom ieder weekend naar Marum.

 4. D.R. zegt:

  Bovenstaand item is in 2008 geplaatst Appie!

 5. Simon zegt:

  De groenten van de lidl zijn ook niet altijd super , bijna elke keer dat ik er kom ligt er wel iets dat wegloopt van de schimmels,
  Maar jongens , zoals hier boven genoemd is dit een oud artikel waar we nike meer aan hebben , laat staan de reacties

Geef een reactie