Circus Fantasia op camping ’t Hout 5 mei

Op maandagmiddag en -avond 5 mei komt circus Fantasia naar ’t Hout.

Er zijn 2 voorstellingen: om 15 uur en om 19 uur. Elke keer kunnen er ongeveer 140 personen in de tent.

Kassa open: 12:00-13:00 uur en vanaf 1 uur voor aanvang voorstelling.

Meer info: www.circusfantasia.nl of circustelefoon: 06 -54-362016

Circus Varièté Theater Fantasia presenteert een wervelend Zigeuner spektakel met temperamentvolle Spaanse elementen. Doe hier de ingrediënten, gastvrij, humor,
spanning, interactie met het publiek en de overbekende gezelligheid bij en je bent verzekerd van een uitermate boeiende, 2 uur durende, voorstelling die geschikt is voor alle leeftijden.

Dit jaar met een extra feestelijk tintje i.v.m. het 5 jarige bestaan van Varièté Circus Theater Fantásia.

De gipsy karavaan komt naar u toe deze zomer. De complete zigeuner familie met o.a. Roberto, Marcello, Giopetto, Guanita, Ivan, Tonar, Rosa, Tjaja, Luna en natuurlijk onze zigeunerkoningin La Mama slaat de tenten op.
Wij nemen u mee op ons avontuur en geven u een kijkje in het leven van dit reizende volkje. Humor, verdriet, muziek, dans en de vele kunsten van de familie die hoopt op een betere toekomst. Roberto denkt dat er een gouden toekomst voor hen is weggelegd in Spanje. Guanita heeft dat immers in haar glazen bol gezien!
De familie doet er dan ook alles aan om die voorspelling waar te maken.
Gaat u mee op reis?

Al bij binnenkomst worden de bezoekers verrast in een bijzondere entourage. Alle artiesten vormen één grote zigeunerfamilie die na een dag hard werken terugkeren naar het zigeunerkamp. Muziek dans en typische zigeuner tradities brengen u als publiek direct in de sfeer.

U gaat genieten van een waar spektakel.
Niet alleen de complete familie maar ook de huisdieren van onze familie doen mee aan deze voorstelling. Kleindieren, kippen, een muskusrat, duiven en ganzen zijn op natuurlijke wijze één met onze artiesten. Komische acrobaten, bola-bola’s, clownerie, luchtacrobatiek, messen en bijlen, sabelbalance, vuurswing kunsten, jongleren en balanceren,
bellenblaas kunsten, een parodie op de hogeschool paardendressuur, spelen met licht elementen, circus, varièté, theater, dans, muziek en interactie maakt van de show een waar feestelijk spektakel.

Geplaatst in: 't Hout

Geef een reactie