WORLD SERVANTS BAKKEVEEN in ACTIE met POTGROND

W O R L D S E R V A N T S B A K K E V E E N

Uitvoering actie Potgrond

Het is donderdagavond 28 februari zes uur. Bij de familie Wolfshaar, Nije Drintse Wei 4, staat een wagen met 4 pallets, met 51 zakken potgrond per pallet. Zo zijn er nog twee ladingen, die uitgevent moeten worden.

Elina is met vakantie, maar Djanet, Jikke, Lisanne en Nynke gaan er voor. Ze gaan vanavond, vrijdagavond en zaterdag weer op pad om de bestelde potgrond volgens afspraak te bezorgen. Vaders en moeders helpen een handje mee.

Vanavond zit het weer mee, maar voor vrijdag en zaterdag is de verwachting niet echt goed. Maar ja, het is voor het goede doel, dus doorzetten. En dat doen ze!

De actie belooft opnieuw een succes te worden.

Geplaatst in: World Servants

Geef een reactie