Nieuw: rechtstreeks reageren op artikel naar auteur

Contact met auteurs van artikel
Sinds 8 februari 2008 is het mogelijk via email rechtstreeks contact met de auteur van een artikel op te nemen. Rechtsboven van het artikel staat de naam van de auteur. Klik op deze naam en je krijgt een invulscherm. Vul s.v.p. je naam en je eigen emailadres in en de vraag of opmerking. Daarna klik je op “verzenden”. De auteur ontvangt de reactie per email. Een reactie hangt natuurlijk van de vraag of opmerking af.

Sinds medio juni 2007 is het CMS van www.bakkeveen.nl operationeel. Dit betekent dat personen die af en toe (of vaker) nieuws hebben dat past binnen de doelstelling van www.bakkeveen.nl dit nieuws zelf kunnen plaatsen (“correspondent”). Hiertoe kun je op onderstaand emailadres een gebruikersnaam/wachtwoord aanvragen. Vanzelfsprekend wordt van de correspondent verwacht dat hij/zij zich aan de gangbare fatsoensnormen zal houden.

De lay-out van een artikel ligt van tevoren vast. Wat je zelf nog moet doen is: bepalen titel, de tekst (met eventueel een link naar een andere website), en optioneel foto’s met toelichting plaatsen. Voor de foto’s geldt dat ze in jpg formaat moeten worden aangeboden en maximaal 640 pixels breed zijn.

Het zoeken van informatie op de site kan op de volgende wijze:
1) Via de menustructuur aan de linkerzijde van het scherm
2) Via het zoekvakje aan de linkerzijde van het scherm; er wordt in dat geval alleen in www.bakkeveen.nl gezocht
3) Via “archief” in het vak “recent nieuws”. Het nieuws wordt hier op datum gesorteerd getoond. Helaas is er vanwege de conversie van de oude site een groot deel van de publicatie datums niet aangepast. Wellicht dat dat nog eens uitgevoerd.

Kijk ook hier voor een terugblik.

Algemene reacties: [email protected]

Geplaatst in: Actief Doen

Geef een reactie