Marcel tussen de boeren van het Mandefjild

Helaas, het is Marcel Broeders van het Mandefjild (Bakkeveen) vorig jaar net niet gelukt om bij de 12 meest stoere boeren van Nederland te eindigen (zie tekst hieronder). Hij is 1 van de laatste 3 die is afgevallen. Hierdoor mistte hij ook de kalender.

Een 3-tal boerinnen van het Mandefjild kwamen op het idee om familie Broedrs toch te steunen. Ze ontwierpen een kalender van de 12 boeren van het Mandefjild. In het geheim of onder valse voorwendsels werden foto’s verzameld. De foto’s werden vervolgens op de maandkalender 2008 geplaatst. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van buurtvereniging “Mandefjild” begin januari werden de kalenders gepresenteerd en uitgedeeld. Marcel Broeders heeft vanzelfsprekend een centrale plaats gekregen. Hieronder een collage van de foto’s.

Het item van 19 oktober:
Het is een wat uit de hand gelopen grap, maar we hebben Marcel opgegeven voor de stoere boerenkalender van “De Boerderij”. Hij is een van de 15 stoere boeren geworden, maar een jaar heeft maar 12 maanden dus vallen er nog 3 boeren af.

Nu hij de krant en de radio al heeft moeten doorstaan, willen we hem natuurlijk wel echt graag op die kalender. De eerste boeren staan er al een paar weken langer op, dus we hebben wel wat extra stemmen nodig. En zeg nou zelf is hij stoer of niet!

Zendt dit bericht gerust door via je adressenlijst. Alvast bedankt, Anita, Ninja, Kyra, Jorno en Rico Broeders uit Bakkeveen

Geplaatst in: Opmerkelijk

Geef een reactie