Impressie wampex 2007 in Bakkeveen

De Wampex van 2007 werd in de omgeving van Bakkeveen gehouden.

Op de vrijdagavonden 26 oktober, 17 november en 7 december konden er tussen (bijna) zonsonderdag en 22 uur enkele 100’en teams starten voor het afleggen van een ongeveer 25 km lange tocht door weilanden, akkerlanden en bossen in Bakkeveen, Donkerbroek en Wijnjewoude.

Natuurlijk werd het de wandelaars niet gemakkelijk gemaakt: de gehele afstand was opgedeeld in 39 routes die elk op een kriptische wijze beschreven waren. De teams (5 à 8 personen) moeten proberen het “parcours” zo snel mogelijk af te leggen en daarbij onderweg goed opletten om letters te noteren en opdrachten uit te voeren. Wampexen dus.
Start en finish was deze aflevering (nr 32) camping Ikeleane ( www.ikeleane.nl ) in Bakkeveen.
Kijk op www.wampex.nl voor meer informatie.

Voor de niet-deelnemers onder de lezers zijn de volgende 100 foto’s waarschijnlijk niet veel meer dan plaatjes kijken van de omgeving van Bakkeveen. Deelnemers aan de wampex zullen vast en zeker punten van herkenning aantreffen.

Er doen erg weinig inwoners van Bakkeveen aan de Wampex mee. Misschien wordt men door onderstaande reportage geinspireerd. Alleen als de Wampex in Bakkeveen of naast omgeving wordt gehouden zal er op deze site een reportage verschijnen.

Op deze site een foto-impressie van de wampex. De foto’s zijn zo goed mogelijk geplaatst in de volgorde van de routes.

De meeste overdag foto’s zijn de zaterdag na de eerste wampex gemaakt (27 oktober). Als er geen datum bij een foto is vermeld, wordt zaterdagmiddag 27 oktober bedoeld.

Er zijn 2 filmpjes te bekijken:
Voorbereidingen nog voor de start: de hectiek. 16 november 2007.

video://www.youtube.com/watch?v=PJKIP1guc-k

Onderweg na route 12 en bij post E (16 november).

video://www.youtube.com/watch?v=dJEXLvWpcG0

Geplaatst in: 2007-gebeurtenissen

Geef een reactie