Slagerij Van Eik met lekkerste biefstuk in Nederland

Slager Henk Jan van Eik uit Bakkeveen behaalde een fantastische tweede plaats in de wedstrijd ‘Lekkerste biefstuk van Nederland’ die vorige week (medio november 2007) plaatsvond op de nationale slagersbeurs in Amsterdam.

De ruim tweehonderd deelnemers moesten ieder hun eigen biefstuk meenemen en ter plekke bakken voor het publiek. Een deskundige jury beoordeelde vervolgens de biefstuk op verpakking, kleur, malsheid, smaak en de manier van bereiden.

Henk Jan van Eik (37) heeft de traditie van het ruim 40-jaar oude familiebedrijf van zijn vader Popke van Eik voortgezet. Met hun ambachtelijk turfgerookte worsten valt hij geregeld in de prijzen.

Slagerij Van Eik
Tsjerkewal 4
9243 JT Bakkeveen
0516 – 541348

Geplaatst in: Bedrijven

Geef een reactie