Kabelwaterski met Bosk en Ecofeen

Buurtverenigingen De Bosk en Ecofeen vermaken zich prima met kabelwaterskiën.

Zaterdag 15 september j.l gingen ruim 20, vooral jongeren en een paar ouder jongeren richting Harkstede om zich daar twee uur te vermaken met kabelwaterskiën.

Kabelwaterskiën is vergelijkbaar met het beter bekende waterskiën achter een boot. Het grote verschil is, dat je door een kabel over het water getrokken wordt. Deze kabel wordt elektrisch aangedreven. De kabelwaterskibaan is 900 meter lang.

Na een voor velen wat onwennig begin, hadden de meesten al snel de smaak te pakken en schoten als een speer over het water van het meertje van het Grunopark. Na verloop van tijd verlegden sommigen hun uitdaging en waagden zich op een kneeboard. De reacties van de deelnemers waren na afloop zeer enthousiast. Een goede keus dus van de buurtverenigingen om speciaal voor deze groep een bij hen passende activiteit te organiseren.

Tekst : Sybrand Bosma

Geplaatst in: De Bosk

Geef een reactie