Clubkampioenen midi’s 2007 bij tennis

Clubkampioenschappen Midi

Op deze zonloze woensdagmiddag werd er druk en fanatiek getennist om de titel midi-kampioen, door 6 meiden.

Er waren 2 poules.

Iedereen speelde eerst de voorrondes en daarna werden de kruisfinales gespeeld. Omdat er 6 spelers waren, moesten de nr’s 2 uit de voorrondes 2 keer spelen in de kruisfinale om zo tot een eerlijke verdeling te komen. Nou, gelukkig was de conditie op peil, want elke keer werd er 15 min gespeeld.

Er werd heel leuk gespeeld, spannende en mooie rally?s zaten er tussen. Op het moment dat de finales gespeeld werden brak de zon door, helemaal goed!

Uiteindelijk werd er in de finale om de 5e en 6e plaats gestreden tussen Brenda en Jildou. Een leuke wedstrijd, maar Brenda nam het voortouw en heeft gewonnen. Op het veld ernaast ging het er ontzettend spannend aan toe. Tara nam het op tegen Lara, en zij ?vochten? om de 3e en 4e plaats. Het ging gelijk op, lange rally?s en hele geniepige ballen, die de ander toch weer had. Kortom: om buikpijn van te krijgen. Bij een stand van 2-2 en 40-30 in de 3e game, maakte Lara de beslissende punt en werd dus 3e.

Toen mochten Iris en Anna het voor de 3e keer die middag tegen elkaar opnemen. (1x gelijk spel en 1x Iris gewonnen) , dus het lag helemaal open. Hier werd pittig gespeeld, lange rally?s zaten erbij en mooie harde strakke ballen soms. Ook werd er goed gekeken en werd er goed geplaatst. Al met al een aardige wedstrijd om naar te kijken. Iris kon de meeste punten maken en won deze wedstrijd. Anna werd dus 2e en Iris mag zich clubkampioen noemen.

Het was een geslaagde, sportieve middag.

Groetjes, Willie.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie