De Dúnsjongers naar de feestweek in Zevenhuizen.

De Dúnsjongers hebben vrijdagavond een gedenkwaardig optreden gehad tijdens de feestweek in Zevenhuizen. In de spelonken van Zevenhuizen (Aubergine) werd door het uiterst gezellige koor uit Bakkeveen een optreden verzorgd voor een viertal (meegereisde)toeschouwers. Aanvankelijk leek het op een repetitie in een andere plaats, maar dat mocht zeker de pret niet drukken. Na het eerste optreden volgde een langdurige pauze, totdat er meer publiek kwam, die zich tot dat moment elders aan het vermaken was in Zevenhuizen. Langzamerhand stroomde het publiek binnen en kwam er een feestweek-achtige sfeer waarin driftig geofferd werd aan Bachus. De sfeer was in ruime mate aanwezig en het optreden van de Dúnsjongers werd duidelijk gewaardeerd door het feestende publiek. Hierna kwamen optredens van meer lokale en provinciale grootheden. De Dúnsjongers zijn weer een ervaring rijker, en het was niet eens ongezellig, wel apart!

Geplaatst in: 2007-gebeurtenissen

Geef een reactie