Nieuwe computer voor Dunkabouters (22-10-2005)

Leidster Willy Peters en waarnemend voorzitter Michel Bouma van peuterspeelzaal “De Dunkabouters” ontvingen maandagochtend 17 oktober 2005 uit handen van Sandra Faber, ambassadrice van de Rabobank voor Bakkeveen, een

fonkelnieuwe computer. “Een gebaar waarmee we aangeven midden in de samenleving te willen staan en betrokkenheid tonen bij de mensen van Bakkeveen” aldus Sandra Faber.

De nieuwe pc is voor de peuter­speelzaal een welkome gift, waarmee verder gewerkt kan worden aan de professionalisering. “We zijn als peuterspeelzaal een plek waar de ontwikkeling van kinderen professioneel gestimuleerd wordt, in het bijzonder door spontaan en vrij spel en aandacht op maat. Daar is het team elke dag mee bezig. Daar hoort dan ook een goed ondersteunend bestuur bij.

Deze computer helpt ons alle zaken betreffende de peuterspeelzaal goed geordend voor handen te hebben,” aldus bestuurslid Gerben Kajim. (Foto en teskt: Willem Dolstra)

Geplaatst in: Dúnkrûmels

Geef een reactie