KNVB-voetbalweken foto’s van de maandag (week 2)

Vandaag 16 juli zijn de KNVB voetbaldagen van start gegaan voor de 8 t/m 11 jarigen. De gehele dag geen regen gehad, alleen maar zon, maar tegen een uur of negen was het raak. Veel regen en onweer en een tevige wind. Maar dat was gelukig naar een uurtje weer afgelopen. Kleine foto impressie van de maandag. Foto’s zijn van www.martijnvandervaart.nl.

Voor de mensen die foto’s willen bestellen.

Zoals jullie al opgemerkt hebben, komen lang niet alle foto?s op het Internet, slechts maar een heel klein deel hiervan. Het is de bedoeling om een DVD te maken met hierop alle foto’s van de gehele week. Als er mensen zijn die hier belangstelling voor hebben, kunnen zij zich hiervoor opgeven in de kantine of mailen naar [email protected]. De kosten zijn minimaal gezien het aantal foto?s dat u krijgt aangeleverd. Kosten 12,50 euro inclusief verzendkosten. Het geld is over te maken op bankrekeningnummer: 363938877, vermeld uw naam wel, bijvoorbeeld: (FAM. Van der Vaart voetbal (week 29)) De DVD zal pas nadat de voetbalweken zijn afgelopen, worden verzonden. (Verzending na betaling) Groet Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie