KNVB-voetbalweken foto’s de donderdagochtend (week 2)

Het is vandaag 19 juli een mooie warme dag. Het is een dag waar er veel moet worden gedronken.

Reacties kunnen vanaf heden in het gastenboek worden geplaatst:

www.bakkeveen.nl/gastenboek/guestbook.php

Voor de mensen die foto’s willen bestellen.

Zoals jullie al opgemerkt hebben, komen lang niet alle foto?s op het Internet, slechts maar een heel klein deel hiervan. Het is de bedoeling om een DVD te maken met hierop alle foto’?s van de gehele week. Als er mensen zijn die hier belangstelling voor hebben, kunnen zij zich hiervoor opgeven in de kantine of mailen naar [email protected] De kosten zijn minimaal gezien het aantal foto’s dat u krijgt aangeleverd. Kosten 12,50 euro inclusief verzendkosten. Het geld is over te maken op bankrekeningnummer: 363938877, vermeld uw naam wel, bijvoorbeeld: (FAM. Van der Vaart voetbal (week 29)) De DVD zal pas nadat de voetbalweken zijn afgelopen, worden verzonden. (Verzending na betaling) Groet Martijn van der Vaart.

Geplaatst in: Voetbal

Geef een reactie