De Brink: Impressie zomer entertainment (2007 tot 23 juli)

Eetcafé De Brink pakt deze zomer uit.
Ondanks dat het weer niet echt fantastisch is, zijn de eerste zomer-activiteiten succesvol geweest.

Zaterdag 30 juni kwamen diverse streetdancegroepen van Marieke de Jong uit Siegerswoude een demonstratie geven. Hieronder bevinden zich selectieteams.

Bij de start van de bouwvak stond het palingroken op het programma (vrijdag 20 juli). Helaas dat dit buiten-festijn deels in het water viel tijdens de stortbuien van die middag. De country-linedance Rohawk vond binnen plaats gezien de weersomstandigheden: het was binnen met alle publiek erbij gezellig vol. (helaas geen foto’s). Zij zullen nog eens terugkomen bij goed weer en dan ongetwijfeld enkele foto’s.

Zondag 21 juli waren de weergoden in betere stemming. De rodeostier kon op het voorplein de strijd aanbinden tegen de waaghalzen van Bakkeveen en campinggasten. Vrijwel continu van 16 tot 20 uur waren er kandidaten om de rodeostier de baas te worden. Hieronder enkele foto’s van de laatste vechtersbazen (rond 20 uur).

“So you wanne be a Popstar ….” in Bakkeveen (van SBS6). Tim Douwsma, barmedewerker van De Brink, heeft deelgnomen aan de voorrondes van “So you wanne be a Popstar”. Uit de duizenden deelnemers is hij voorlopig als 30e geeindigd. Dat betekent dat hij verder mag naar de volgende ronde en ….. dat hij op TV te zien zal zijn. In De Brink gaf hij een korte show.

Zie ook: www.bakkeveen.nl/Ondernemers/debrink/debrink.htm
(en www.doolhofpark.nl )

Later meer …

Geplaatst in: Gewoon De Brink

Geef een reactie