Dorpencompetitie 2007: uitslagen

Dorpencompetitie

4 juni 2007

Vrijdag 1 juni was het slottoernooi van de Tennisdorpencompetitie om de 4-dorpenbokaal. Deze werd uiteindelijk gewonnen door Langezwaag 1. Tot de laatste wedstrijd was het nog heel spannend en de laatste slag was bij wijze van spreken beslissend voor de eerste plek. Zoals uit de einduitslag blijkt eindigde Bakkeveen 1 op een fraaie derde plaats met maar een paar punten minder dan de nrs. 1 en 2.

Hier volgt de totale eindstand:
1. Langezwaag 1 met 57 punten
2. Langezwaag 2 met 56 punten
3. Bakkeveen 1 met 54 punten
4. Wijnjewoude 1 met 37 punten
5. Bakkeveen 2 met 28 punten
6. Boyl 1 met 8 punten

Bij ideaal tennisweer werd voor een 20 tal deelnemers deze stand bekend gemaakt en werden beker en rode lantaarn uitgereikt. Een prachtige afsluiting van weer een sportieve competitie. Voor volgend jaar willen we het aantal deelnemende teams graag uitbreiden met twee. Wie suggesties heeft, kan dit bij mij melden.

Sybrand Bosma

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie