World Servants ‘potgrond actie’

22 maart 2007

Beste dorpsgenoten,

Het is niet te geloven maar de potgrond actie heeft dik €1200 winst opgeleverd. Bij elkaar hebben wij 13 pallets potgrond verkocht. Dat zijn in totaal 663 zakken potgrond. We willen u allemaal hartelijk bedanken voor de medewerking.

Dankzij deze goede verkoop kunnen we nu allemaal richting Ecuador. Nu we het geld bij elkaar hebben kunnen wij ons op andere fronten voorbereiden op het project. Deze voorbereiding bestaat onder andere uit een voorbereidings weekend in Dalfsen, wat plaats zal vinden in het weekend van 21 april. Daar zullen wij meer informatie krijgen over ons bouwproject en ontmoeten wij de stafleden en de andere deelnemers. In totaal gaan 36 mensen mee naar Ecuador om daar te bouwen.

Na het voorbereidingsweekend zijn wij weer wat wijzer geworden wat we daar precies allemaal gaan doen. We zullen u daarvan nog op de hoogte brengen.

Groeten,
Maurits Flapper, Harm Tillema, Folkert Veenstra, Jan Martin Rinsema en Ronald v. Valkenburg.

Geplaatst in: Bakkeveen, World Servants

Geef een reactie