World Servants ‘De veiling’

Zaterdagavond 23 september werd rond gereformeerde Kerk “De Mande” een aantal activiteiten georganiseerd, waarbij de opbrengst ten goede kwam aan de World Servants groep Bakkeveen. Deze groep bestaat uit een 5-tal jongeren die volgend jaar zomer (2007) in een ontwikkelingsland actief mee zullen werken aan de ontwikkeling van een project t.b.v. scholing en educatie van de lokale bevolking. Hiervoor is geld nodig en deze zaterdagavond was gezien de weersomstandigheden uitermate geschikt om een flinke financiële slag te slaan.

De kinderen mochten gratis de vaart oversteken in een badkuip. Bij de kerk werd buiten op het grasveld een barbecue gehouden en na afloop een veiling door betrokkenen ingebrachte en vaak zelfgemaakte goederen. Onder leiding van veilingmeester Jaap van der Spoel werd € 1430,– bijeengebracht.

De groep Bakkeveen-2007 van World Servants bestaat uit Ronald van Valkenburg, Harm Tillema, Folkert Veenstra, Maurits Flapper en Jan-martin Rinsma. De groep heeft momenteel ongeveer op de helft van de benodigde € 8000,– bij elkaar. Er is nog een half jaar te gaan met activiteiten om de tweede helft te vergaren.

Hieronder foto-impressie van zaterdagavond 23 september 2006.

Geplaatst in: Bakkeveen, World Servants

Geef een reactie