Clubkampioenschappen mini’s

Met 13 kinderen, veel ouders die mee telden en prachtig weer, zo begonnen de clubkampioenschappen voor de Mini’s.
Er waren 2 poules en na de voorrondes (iedereen moest wel 5x spelen) kwamen de kruisfinales.
Er werd op tijd gespeeld en dat is spannend want sommige kinderen hadden een uitslag van 8-9, maar ja als je 10 seconden langer, sta je misschien weer gelijk. Maar goed, uiteindelijk werd Lieneke 13e. Mickey en Lotus werden resp. 12 en 11 en Boris en Bastiaan nr 10 en 9 . Nynke en Chiel streden om de 7e en 8e plaats, welke Nynke won. De strijd tussen Annyka en Robin was heel spannend, zij eindigden gelijk en mochten nog 2 min. doorspelen tot er een winnaar was. Uiteindelijk ging Robin er met de winst vandoor en werd dus 5e en Annyka 6e.
Als laatste namen de 4 finalisten het tegen elkaar op. Lara en Colin vonden het ook nodig om de supporters op het puntje van de stoel te krijgen. Met het eindsignaal van de klok, stond het 7-6 voor Lara. Colin werd dus 4e en Lara werd nr.3. De finale partij, tussen Jildou en Maxime, werd gekenmerkt door vriendelijkheid, en was mooi om te zien. Lange rally’s en het ging gelijk op. Maar ook voor hun stopte de klok en met een eindstand van 13-11 mag Maxime zich Mini-clubkampioen noemen en was Jildou blij met zilver.
Sommige kinderen zijn nog maar net begonnen met tennis maar konden zich aardig meten met de kinderen die al wat meer ervaring hebben. Een ieder heeft z’n best gedaan en daarom hebben alle kinderen een medaille gewonnen.
Een erg geslaagde middag.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie