Clubkamioenschappen van de MIDI’s

Clubkampioenschappen van de MIDI’s.
(vrijdag 8 september 2006)

De midi’s konden direct na de vakantie het ‘luie zweet’ er uit tennissen om de eer van clubkampioen binnen te halen. 8 fanatieke spelers kwamen en onder het genot van mooi weer werden de voorrondes gespeeld. Op vrijdagmiddagmid. werden de kruis- en finales gehouden. En hier zaten hele mooie wedstrijden en rally’s tussen. Uiteindelijk nam Iris L. het op tegen Mark,om de 7e en 8e plaats. Mark won deze partij. Op het andere veld waren er harde opslagen en mooie rally’s tussen Iris H. en Tara. Zij streden voor de 5e en 6e plaats. Hierbij werd Iris 5e, Tara 6e.
Toen mochten de 1e 4 finalisten ervoor. Janet nam het op tegen Marten en dit was een hele spannende wedstrijd. Janet stond met 2-0 achter, maar kwam terug naar 3-2. Toen kwam Marten terug op 3-3 en was er een beslissende game nodig. Dit ging ook weer gelijk op, maar uiteindelijk won Janet. Ook de partij tussen Bendix en Mathijs voor de 1e en 2e plek was het aanzien waard. Mooie en lange rally’s, waarin de spanning opgevoerd werd. Vaak werd het deuce in de game, maar wist Mathijs de beslissende punt te maken. Mathijs werd dan ook 1e en Bendix 2e.
Een ieder kan terug zien op een leuk, soms spannend toernooi.

Geplaatst in: Tennis