Clubkampioenschappen Oudere Jeugd (2006)

Clubkampioenschappen van de oudere jeugd
(23 juni 2006)
De finales van de Oudere Jeugd zijn onder gunstige omstandigheden gehouden: mooi weer én alle 8 kandidaten aanwezig.
In de weken voorafgaand aan deze finale hadden de deelnemers al de voorrondes en kruisfinales gespeeld. Dit moest voor een bepaalde datum gespeeld zijn, en was je daar te laat mee, dan bepaalde dat uiteindelijk jouw plaats in de finalerondes. Er werd eerst gestreden om de 5e t/m de 8e plaats. Hier was nog een spannende 3-setter bij.
Daarna was het de beurt aan de nr.1 t/m 4.
Evenals vorig jaar nam Lisa Wenniger het op tegen Jelte Bruinsma om de 1e plaats. Jelte kon revanche nemen en deed dat ook. In een mooie partij was ditmaal Jelte te sterk voor Lisa en met 6-4 en 6-1 is Jelte clubkampioen geworden.
Op de andere baan gingen Bowe vd Mei en Max Wenniger voor de 3e en 4e plaats. Ook hier werden leuke rally’s gespeeld, en uiteindelijk heeft Bowe gewonnen met 6-4 en 6-1.
Op de foto staan alle finalisten en vooraan zitten de nummers 1 en 2.

Geplaatst in: Tennis

Geef een reactie